Denna webbsida använder egna och tredjepartcookies för att förbättra webbupplevelse och utföra analyser. Om du fortsätter surfa betyder det att du acceptera Cookie policy.

Bostäder i Benidorm

MORE INFOMORE INFO


Benidorm anses vara Costa Blancas huvudstad. Obestridd ledare som destination för turism, men även viktigt centrum för residential tourism i Spanien.
Benidorms skyline kännetecknas av höga byggnader, därav smeknamnet “Medelhavets New York”. Här finns en av Spaniens högsta byggnader och utbudet på lägenheter är väldigt varierande, både vad gäller bostadstyper och pris.
Det breda nöjesutbudet bidrar till att Benidorm är en stad för alla. Oavsett om du söker efter kvällsnöjen, är på semester med familjen eller längtar efter lugn och ro, erbjuder Benidorm ett otal alternativ.
Oavsett om det gäller investering eller underhållning är Benidorm ett säkert kort för den som planerar köpa en bostad i Spanien.

Titta på våra säljkampanker i Benidorm:

BOSTADSSÖKNING

SÖKNING

Hittar du inte vad du behöver?
Använd vår avancerad sökning »

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och erhåll de senaste bostadserbjudandena.

Ja, jag har läst och accepterar integritetspolicyn och dataskydd.
ANMÄL
INTRESSE
Get your FREE Spain guides

FRAMTRÄDANDE BOSTÄDER PÅ BENIDORMVÅRA SENASTE BOSTÄDER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA NORR

0

La Sella Golf

Fri, 03 Apr 2015 07:10:14

Utformad av José María Olazábal La Sella Golf är en 18-hålsbana som invigdes 1992. Banan utformades av proffsspelaren José María Olazábal och är 6 289 meter lång med ett totalt par på 72. I januari 2010 avslutade man arbetet med utökningen av 27 hål. José María Olazábal ansvarade för den tekniska övervakningen av utökningsarbetet. Utökningen […]

0

Las Rejas Golf

Wed, 01 Apr 2015 07:09:56

Utformad av Ramón Espinosa Belägen vid stranden Poniente i Benidorm och integrerad i stadskärnan. Det är en 9-håls Pitch & Putt bana med par 3-hål, idealisk för att börja utöva denna sport och perfekt för erfarna spelare som vill förbättra spelet på kort distans. Spelrundan är underbar och uttänkt för underhållande spel med approachslag i […]

0

Club De Golf Javea

Fri, 27 Mar 2015 07:08:48

Utformad av Francisco Moreno Detta är en charmig golfbana skyddad av udden San Antonio. De breda fairwayerna inger känslan av en lättspelad bana. Men det gäller dock att akta sig för de 34 bunkrar som du möter under spelrundan, speciellt de som är avsedda för att skydda greenen. De knappt märkbara ojämnheterna kan vilseleda dig […]