Denna webbsida använder egna och tredjepartcookies för att förbättra webbupplevelse och utföra analyser. Om du fortsätter surfa betyder det att du acceptera Cookie policy.

Bostäder på Södra Costa Blanca

MORE INFOMORE INFO
Södra Costa Blanca sträcker sig från staden Alicante till Pilar de la Horadada. Sanddynerna, palmerna och de vida stränderna bildar tillsammans ett landskap som de senaste åren lockat tusentals européer till att bosätta sig i Spanien.
Utbudet av bostäder på Södra Costa Blanca är varierande på grund av den stora marktillgången och pris- och kvalitetsrelationen är ensam i sitt slag. Liksom i resten av områdena, utgörs den största delen av bostadsutbudet av lägenheter med två eller tre sovrum och stor terrass på vilken man kan njuta av det behagliga Medelhavsklimatet. Det är till städerna Santa Pola, Guardamar och Torrevieja som den största delen av utbudet av denna bostadstyp koncentreras.


Mellan kilometer 2 och 15 längs kusten ligger de främsta golf resorterna. Orihuela Costa, som också räknar med ett stort utbud av lägenheter på första strandlinje, är det område på Costa Blanca som har högst koncentration av golfbanor. I en enda kommun finns fem 18-hålsgolfbanor, av vilka Villamartin Golf Club, Las Ramblas Golf, Real Club de Golf Campoamor, Las Colinas Golf och Vistabella Golf är internationellt kända. Varje resort har ett stort utbud av bostäder och de mest framträdande är radhusen och villorna.
Turismutvecklingen på Södra Costa Blanca har under de senaste tio åren upplevt en enastående tillväxt, vilket resulterat i moderna serviceanläggningar, sjukhus, internationella skolor, stora köpcentra och i några av de bästa golfbanorna i Spanien och Europa.

BOSTADSSÖKNING

SÖKNING

Hittar du inte vad du behöver?
Använd vår avancerad sökning »

NYHETSBREV

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och erhåll de senaste bostadserbjudandena.

Ja, jag har läst och accepterar integritetspolicyn och dataskydd.
ANMÄL
INTRESSE
Get your FREE Spain guides

FRAMTRÄDANDE BOSTÄDER PÅ COSTA BLANCA SÖDERVÅRA SENASTE BOSTÄDER I SPANIEN

FOKUS På COSTA BLANCA SöDER

0

Lo Romero Golf

Mon, 30 Mar 2015 07:09:09

Utformad av Jorge Gallen y Enric Soler Lo Romero ligger i Pilar de la Horadada, den sydligaste orten i provinsen Alicante, angränsande till Murcia och nästintill Medelhavet och Mar Menor. Oförbätterligt läge med utmärkta förbindelser med de viktigaste flygplatserna i område och med motorvägarna. Lo Romero Golf är en väldigt speciell 18-håls golfbana. Den varierande […]

0

Font Del Llop Golf Resort

Wed, 25 Mar 2015 07:08:27

  Utformad av Blake Stirling och Marco Martín Nytt komplex med 18 hål. Amerikansk design och skotsk modell som erbjuder alla typer av spelare en under-hållande bana. Den ligger 10 minuter från flygplatsen i Alicante som har direkta flygförbindelser med de främsta huvudstäderna i Europa. Font del Llop Golf är omgiven av underbara platser att […]

0

La Marquesa Golf

Fri, 20 Mar 2015 07:07:37

Utformad av Justo Quesada Golfbanan ligger i en dal mellan bergen och skyddas av ett unikt mikroklimat som gör det möjligt att spela golf året runt. Den har nu fyllt 20 år och de omkringliggande trakterna har sedan dess upplevt en påfallande demografisk tillväxt. Bebyggelsen av olika stilar brukar göra spelaren sällskap under spelrundan. Kombinationen […]