Denna webbsida använder egna och tredjepartcookies för att förbättra webbupplevelse och utföra analyser. Om du fortsätter surfa betyder det att du acceptera Cookie policy.
 • Richard Hart

  VD
  15 års erfarenhet som ledare för några av de viktigaste företagen inom fastighetssektorn. Fil. kand. i ekonomi vid Alicantes universitet, master i företagsledning och API licens sedan år 2000.
 • Hillevi Lemetti

  Säljare
  Hillevi är från Sverige och har en examen i Business Management and Marketing från USA. Hon har haft flera ansvarsfulla arbeten i Sverige och 2014 bestämde hon sig för att det är i Spanien hon vill leva och bo. Hon gör ett utomordentligt jobb på Medland Spanien med att hjälpa svenska och norska klienter hitta nya hem i Spanien.
 • Joakim Berge

  Säljare
  Joakim är svensk av franskt ursprung. Han har studerat vid Lycee Francais i Sverige och han har alltid arbetat med försäljning. Han pratar flytande svenska, franska, norska, engelska och spanska så han kan prata med nästan alla Medland Spaniens kunder.
 • Bettina Sloth

  Försäljningsavdelning
  Över 10 års erfarenhet med att hjälpa kunder av alla olika nationaliteter att hitta sin drömbostad i Spanien. Skandinaviskt ursprung (Danmark), talar flytande engelska och spanska. Hon flyttade till Spanien för flera år sedan och är därmed välintegrerad i det spanska samhället.
 • Kirsten Pedersen

  Säljare
  Kirsten är från Norge och har huvudsakligen arbetat inom den kommersiella sektorn och catering branschen i sitt hemland. Efter flera resor till Spanien beslöt hon sig slutligen för att stanna här och bosatte sig i Costa Blanca med sin familj. För tillfället är hon ansvarig för den norska marknaden för Medland Spanien.
 • Ida Pernille Jensen

  Säljare
  Ida är från Danmark och utbildade sig till läkarsekreterare. Efter att i flera år ha arbetat inom sjukvården i Danmark, bestämde hon sig för att flytta till Spanien. Hon är för närvarande ansvarig för kundrelationerna med Medland Spaniens danska klienter.
 • Viktor Janic

  Säljkonsult
  Kommer ursprungligen från Belgien där han tog examen i industrivetenskap, men Viktor har bott i Spanien de senaste 24 åren. Han har alltid arbetat med allmänheten och började inom fastighetsmäklarsektorn år 1999, en sektor inom vilken han uppnått en framgångsrik karriär. Han talar flytande holländska, engelska, tyska, spanska och franska.
 • Melanie Van Dragt

  Säljare
  Melanie är från Nederländerna och har arbetat för flera företag i sitt hemland. Huvudsakligen inom kundservice. För en tid sedan bestämde hon sig för att bosätta sig i Spanien med sin familj men att ändå fortsätta arbeta i Nederländerna. Till slut lyckades vi övertyga henne att stanna här i Spanien på heltid och hjälpa Medland Spaniens klienter från Belgien och Nederländerna.
 • Isabel García

  Marknadsföringschef
  Fil.kand. i sociologi vid Alicantes universitet, master i företagsledning. 12 års erfarenhet i fastighetsmarknadsföring och marknadsföring on-line.
 • Olga Voropaieva

  Receptionist och översättare/tolk.
  Receptionist och översättare/tolk. Hon har under 10 år arbetat i olika länder som t e x Tjeckien, Storbritannien och Spanien. Hon talar flytande engelska, spanska, ryska och ukrainska. Hon började arbeta för Medland Spain i början på januari 2014.
 • Elena Shulga

  Försäljningavdelningen
  Tog examen i ekonomi vid ett universitet i Ryssland år 2000. Samma år flyttade hon till Spanien och här hon under 9 år arbetat inom fastighetssektor där hon har uppnått extraordinära säljrekord. Alla kunder uppskattar hennes vänlighet och ärlighet.
 • Theo Kokx

  Försäljningavdelningen
  Med en examen i finans- och företagsförvaltning i Nederländerna, ägnade Theo 15 år av sitt yrkesliv till den kemiska industrin, varefter han bestämde sig för att fokusera sig på fastighetsmarknaden. Sedan 2003 bor och arbetar Theo i Spanien, där han ger kunder råd i norra och södra delen av Costa Blanca på nederländska, engelska, spanska, tyska och franska.
 • Rosa Martínez

  Ekonomisk rådgivare
  Rosa är vår ekonomiska rådgivare och hon har fil kand i ekonomi vid Alicantes Universitet, Master i finans och ekonomi och har även arbetat som professor i makroekonomi vid nämnda universitet. De senaste tio åren har hon ägnat åt att arbeta inom fastighetsmäklarsektorn, under vissa hon har arbetat med ekonomisk och skatterådgivning till våra kunder av olika nationaliteter.
 • Joaquín Ferrández

  IT Manager
  Joaquín har tagit dataingenjörsexamen vid Alicantes universitet. Han har även master i marknadsföring och har under flera år arbetat som företagskonsult. Han har under de senaste 10 åren arbetat inom fastighetsmäklarsektorn.
 • Rafael Carrasco

  Fotograf
  Rafa har en Bachelor och Master examen i Fine arts och arbetar nu som vår fotograf och videoredaktör. På Medland Spanien vill vi använda vårt eget material för att marknadsföra våra hus på bästa möjliga sätt till våra kunder.
 • Steinunn Fjola Jonsdottir

  Försäljnings- och marknadsföringsavdelningen
  Steinunn är från Island, där hon utbildade sig till lärare vid Reykjaviks universitet. Med sin skrivartalang och med sina språkkunskaper, hon behärskar isländska, spanska, engelska, svenska, danska, norska och tyska, medverkar hon i sammanställningen av innehållet på Medlands hemsida. Hon är även försäljningsansvarig för den isländska marknaden.
 • Carmen Rives

  Försäljningsavdelningen
  Carmen som är infödd spanjorska växte upp i och utbildade sig i Frankrike. Hon är därför tvåspråkig i franska och spanska. De senaste 15 åren i sin karriärbana har hon uteslutande arbetat inom mäklarbranschen. Under dessa år har hon skaffat sig omfattande erfarenhet både inom administration och inom försäljning.

MEDLAND SPANIEN: Erfarenhet och proffsighet

Medland Spain är ett nytt projekt som leds av personer med lång erfarenhet inom fastighetsektorn. Teamet består av professionella från olika länder som strävar mot ett gemensamt mål: att hjälpa personer från alla möjliga länder att hitta sin drömbostad i Spanien.

Företagets affärsmodell fokuserar på servicekvalitet, både vad gäller produktval, visning och assistans och vägledning från vårt call center. Vi följer även med på visningen av bostaden och erbjuder dessutom efterförsäljningsservice.

Att köpa en bostad i ett främmande land är en komplicerad process och vårt mål är att denna process ska upplevas som professionell, trevlig och välorganiserad. Vi erbjuder den bästa servicen samtidigt som vi undviker påtryckningar med höga judiciella och finansiella garantier. Givetvis är vi väl medvetna om att våra kunder är kapabla och har tillräckligt med omdömesförmåga för att fatta intelligenta beslut. Det enda vi strävar efter är att se till att kunden får tillgång till all den information den behöver för att fatta rätt beslut. Vem som helst som har beslutat sig för att köpa en bostad av bra kvalitet i vårt land är en framgångsrik person och förväntar sig därför att Medlands service ska ligga på högsta nivå.

Våra servicetjänster

I Medlands katalog hittar du endast bostäder som har hög designnivå och uppfyller de mest strikta kraven på kvalitet. Vi har valt de bästa bostäderna med avundsvärt läge. Vi säljer inte bostäder som blivit utmätta, är i dåligt skick, och inte heller begagnade bostäder i områden dit massan söker sig eller bostäder av låg kvalitet. Vi föredrar att sälja mindre mot att ha ständigt nöjda kunder.
Vi använder oss av bästa fotografiska material, beskrivningarna är detaljrika och informationen korrekt. Websidan är jämt aktualiserad med priser i dagsaktuell valuta. Och det är enkelt att kontakta oss för mer information om vilken bostad som helst utan något åtagande.
I dessa tider då teknologin underlättar kontakten med våra kunder, är det vår plikt att så snabbt som möjligt svara på rådfrågningar. Vårt callcenter garanterar denna snabbhet. Vi skickar begärda information snabbt och effektivt. Vi tycker inte om att våra kunder slösar sin tid med att vänta.
Det bästa sättet att sätta sig in i vårt utbud av bostäder i Spanien, är att komma på besök hos oss. Vi tar hand om allt: vi hjälper dig med bokningen, om du vill hämtar vi upp dig på flygplatsen och vi följer med på visningen av de projekt du valt ut innan. Vi vill alltid ha ett inledande möte med våra kunder för att på nytt bekräfta deras krav och för att försäkra oss om att vi endast visar de projekt som överensstämmer med deras önskemål. Besöken i Spanien brukar vara korta och då gäller det att ta vara på tiden maximalt.
Om du hittar en bostad som du tycker om så hjälper vi dig med köpprocessen, vi förhandlar med ägaren eller byggföretaget, vi koordinerar våra advokater (Medland rekommenderar alltid att man anlitar fristående advokater som övervakar processen), ger råd om de bästa alternativen, vi hjälper dig att öppna ett bankkonto och med allt annat som du har behov av.
Från och med det att du bestämmer dig för att boka en bostad ända fram till att du får nycklarna och flyttar in, ansvarar vi fullt ut för processen. Vi visar gången, vi hjälper dig att skaffa de handlingar som behövs i Spanien, t e x NIE-nummer (personnummer för utländska medborgare i Spanien) som alltid behövs vid bostadsköp. Vi följer med till notarius publicus och vi går tillsammans igenom bostaden för att försäkra oss om att du är fullständigt nöjd. Om bostaden inte är färdigbyggd eller byggs på beställning, ser vi till att fotografera byggets gång och övervaka att överenskommelserna fullföljs.
1Noggrant produkturval»
2Omsorgsfull och effektfull presentation av bostäder»
3Snabbt svar på rådfrågning»
4Inspektionsbesök»
5Hjälp vid köp»
6Efterförsäljningsservice»

BOSTADSSÖKNING

SÖKNING

Hittar du inte vad du behöver?
Använd vår avancerad sökning »

NYHETSBREV

ANMÄL
INTRESSE

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och erhåll de senaste bostadserbjudandena.

Get your FREE Spain guides