Facebook Pixel

7 Fördelar med att köpa ett nybyggt hem

 

Vi vet alla hur trevligt det är att köpa något nytt, allt från kläder till en bil eller ett nybyggt hem där känslan är ännu högre. Ditt eget hem, med ditt eget val av inredning, kök, kakel, klinkers och dekoration. Hos Medland är vi specialiserade på att hjälpa dig hitta bästa möjliga nybyggda hem.

Detta är de sju skälen som vi tror kommer att hjälpa dig att välja en nybyggd bostad framför en begagnad.

1. Bättre termisk och akustisk isolering

Tack vare att man numera använder sig av isolering ger det ett bättre inomhusklimat både för värme och kyla samt ljud. Sedan 2011 måste alla bostäder uppfylla minimikraven för isolering som gör ett nytt hem överlägset i dessa avseenden mot tidigare byggda hem.

2. Tio års garanti på byggkonstruktion

Alla nybyggda bostäder har en försäkring som täcker möjliga fel i byggkonstruktionen i 10 år och andra garantier gällande installationer och finish..

3. Modern stil

Yngre köpare föredrar modern design. Ditt hem kommer därför att få mer värde jämfört med en äldre fastighet.

4. Större ljusinsläpp

I nya projekt dominerar stora fönster vilka släpper in mycket av Medelhavsljuset, en av de främsta anledningarna till att köpa ett hus på vår vackra kust.

5. Stora terrasser, trädgårdar eller takterrasser

Många nya projekt har stora utomhusutrymmen i form av terrasser, trädgårdar eller takterrasser.

6. En smartare och öppen planlösning

Idag planeras bostäderna helt annorlunda mot förr. I de flesta nybyggda bostäder finner du öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats.

7. Högre ROI (avkastning på investering).

En modern stil med högre kvalitet ger en högre efterfrågan på marknaden

Hela webbplatsen är uteslutande tillägnad nybyggda fastigheter. Om vi har övertygat dig om fördelarna med att köpa en nybyggd bostad, tveka inte att besöka www.medlandspanien.se så att du kan få hjälp av oss att hitta ditt drömboende i Spanien för dig och din familj!