Facebook Pixel

Fri personlig konsultation via video med Medland 

Det finns många möjligheter att delta i olika spanska fastighetswebinarier, men de täcker mest mycket allmänna ämnen och områden och är inte tillräckligt specifika för att täcka vad du verkligen behöver veta. Det kan finnas en frågesession i slutet, men du kommer att dela detta med hundratals människor.

Medland Spanien är det första företaget som erbjuder en ny tjänst – en timmes personlig zoomkonferens med en av våra lokala fastighetsexperter, där informationen kommer att skräddarsys specifikt för dig, gå igenom områden, fastigheter inom din budget, senaste erbjudanden, finansiering , residencia och ge dig möjlighet att få alla dina fastighetsfrågor besvarade individuellt.

Varje sökning efter bostad bör börja med att välja rätt plats. Du kan utforska områden på tusentals webbplatser, men vad du inte kommer att hitta är den direkta kunskapen från en lokal expert som bor i området och kommer att ge dig råd om olika ämnen inklusive: 

• Finansiering
• De bästa bostäderna och erbjudandena
• Var man kan köpa (bästa områden)
• Transport
• Skolor
• Stränder
• Golfbanor

Medland Spanien har ett bra team med Svenskspråkiga fastighetsexperter och det är ett nöje om vi kan hjälpa er att finna ditt drömboende i Spanien.

Vi är det svenska teamet i Medland. Våra erfarenheter av Spanien började med att hjälpa hemlösa hundar i Spanien att hitta ett hem. Efter några år köpte vi ett semesterboende och trivdes så bra att vi till slut bestämde oss för att flytta hit permanent.

Susanne är den första du kommer i kontakt med, det är hon som svarar på dina förfrågningar och skickar dig information. När du kommer ner på visning är det Niclas, som är expert på områden och projekt, som tar hand om dig.

Boka ditt personliga Zoom möte HÄR

Om du funderar på att köpa en bostad i Spanien kommer detta Zoom-möte att spara mycket tid och letande genom att erbjuda ett riktigt interaktivt personligt möte med en Spansk fastighetsexpert.

Du kan boka ett personligt möte vilken dag du önskar mellan 10.00 – 21.00, men boka i god tid då vi har stor efterfrågan.

REGISTER FORM